Sandra Fäldt Persson

Hej!
Jag heter Sandra Fäldt Persson och det är jag som äger och driver konsultföretaget SFP förvaltning AB.

Min passion ligger i att förenkla och förbättra. Genom att få och ge rätt förutsättningar når alla bättre resultat och kan jobba mer effektivt. Som ledare är jag givmild, har ett stort tålamod och tror alltid på min personal.

Jag har ett stort hjärta och vill alltid hjälpa andra att lyckas, samtidigt är jag otroligt målfokuserad och har jag tagit mig an något, då finns det inte en chans att jag inte går i mål. Hur kan man då kombinera detta? Jo, med kommunikation. Om jag som ledare motiverar min personal och berättar att vi inte kan klara ett uppdrag utan varandra, så motiverar vi varandra att lyckas. Vi lyckas inte en gång, utan varje gång och tillsammans blir vi starka.

Utbildningar och intressen

Jag är en allkonstnär som älskar att vara kreativ. Det kan vara allt från att bygga, måla, sy, till att förenkla och förbättra strukturer, kalkyler eller arbetssätt. Jag älskar att utmana mig själv och andra, få upp pulsen och känna fjärilar i magen. Då mår jag som bäst!

Mina erfarenheter har jag samlat på mig från tidigare anställningar, men även från utbildningar. Jag är bl.a utbildad kundansvarig förvaltare samt har jag yrkesbevis i växtkännedom. En hel del kurser har det även blivit, både internt och externt så som Bas U Bas B, förändringsledning, ledarskap, kommunikation, ekonomi, juridik, homestyling mfl.

Skapa din hemsida gratis!